Sunday, September 4, 2011

asalamualaikom :face34: anda sehad ? humm saya tak sehad lha >< hihi ohhh raya niy ta best sgt ==' na taw sebab ape ? sebab saya ta bpe sehad :O saba je lha ! ini mugkin disebabkan myk minum ais niyy . hoho #tulhaa org nasihat tamaw denga ni lha jadinyaa -,- degil punya budak XD . haiyoo taleh tahan lha . time bulan pose tgk air mcm2 kale tergode saya , hee~ time berbuke ape lg . habis saya rembat -,- . haaaaa loookk ! sampai laaa niyy saya batok + selseme yg melampau :face32: pagi semalam saya batok berdarah :O nasib baek tade ape2 just panas kot .

hummm bile na sembuh niyy . masa sebelum cuti tu sampai cekgu zabri pon tego . mcm niyy dye kate :
kite selseme sebab hidung niy nak stabil , tu pasal bile selseme jgn hembus , kalo hembus nnty hidung niy tadapat na stabil , terutame skali waktu pagi jgn hembus ye HASNIZA ye ).. hahaha :P saya igt tu ade kaitan ngan ape yg kitorg tnga belaja , pasal gas presure and atmospheric presure , rupenye cikgu tego saya lha hehe . #thnkiuu cikgu sebab bg tahuu :D


okayy from noww , nak atau tak kene tahan jugak minum aiss dan apa yg cikgu cakap , hihi XD
okaylahh kbaiii :n:

No comments:

Post a Comment

copyright© 2011. all right reserved by hasnizazul