Sunday, September 22, 2013

alkisahh :)

dan salam sejahtera :D wahhh excited ni . sebab apa ? dah lama gila tak update , actually lepas spm ija dah tak aktif ber belog belog ni tapi entah kenapa tetiba meng"gedik" nak update balik . hahaaha :D 
bila tengok balik post post lama rasa kelakar . haha. wahh banyak bnda berubah dalam hidup ni , sememangnya lumrah hidup apabila segala benda berubah , kan? tapi ... ada satu je yang maintain pasal ija. nak tahu apa? berat :D tinggi :D muahahah *awet muda . menyedapkan hati hahaha. 
pejam celik pejam celik *aucak! hehe kbye* ija dah pon 18 and nak masuk 19 tahun dah . tua dah rupanyaaa -_- dan ija sekarang menghabiskan masa tuanya di UniMAP. Kalau tak pernah dengar mmg nak kena lempang :D hehe jadi warga negeri Thailand Perlis bukan mudah yang disangka . tambah lagi dekat sini cuaca hot hot gitu , hm mmg hot lah kat sini sampai rentung dah ni *happy .__. err haha 
tapi tu tak jadi masalah pon :D Alhamdulillah ija dpt kawan2 yang sangat sangat wonderful kat sini . 
let me introduce you warga KKF 62 :) : 
yang mana satu  pilihan anda? hhaha kbye

dari kiri , nurnadhira afiqah , tapi panggil "nad" dan bukan "nut" *jangan misunderstood. haha sebelah dia , Aina Afiqah , " aina" . yang tengah2 is zaira a.k.a mat lampir . *hehe . sebelah "budak comel yg tudung dia pelik" tu nisa . satu2 nya palapes *hormat sikit haha tapi sikit je ok XD 
alahh lagi 2 orang takda dalam gambar ishkkk spoilller . another two is nadia and fini . time ni kitorg tak rapat sangat dgn mereka . tapi sekarang dah balance dah . mcm satu family yeahh ! :D 
sebenarnya ada seorang lagi iaitu "ada" tapi... apakan daya disebabkan keadaan kesihatan dia yang membimbangkan dia terpaksa stop dulu belajar . :( haihh . apapon , ija harapkan yang terbaik untuk dia . fighting ! we always miss you .haha*tetibe . 
sekian sajalah post untuk kali ni . setelah sekian lama . haha tak tahulah kenapa ayat ija ni terlampau poyos di situ . apapon asalamualaikom dan selamat beramal :) 

No comments:

Post a Comment

copyright© 2011. all right reserved by hasnizazul