Tuesday, January 27, 2015

just hi!

hi asalamualaikum semua! ai seyy man lama gila tak updates belog. rasanya last update pun tahun awal tahun 2014. eh? entahlah tak ingat. tak pa lah tak penting pun kahkahkah. by the way, how's your life?
hmm? my life? biasa ja. tapi rasanya macam2 dah berubah. apa yang dah berubah? ha conform2 lah umur, umur makin meningkat. makin dewasa, makin tua, makin cantik,  eh terperasan pulak. -.-'
yeps , aku memang busy. actually takda lah busy mana pun tapi busylah. ha nampak tak permainan dia kat situ. ija ija ija -.- yelah sejak dua menjak ni ayat macam keling dah. ni semua sebab pengaruh pengaruh yang tak baik dalam rumah ni hahahahaha sory gugirls. ekcelli bukan busy apa pon, cuma busy dengan kawan2 , assignment, and so on, so on so on so on onoononon....
and, know what? i'm 20 this year . takdak apa yang menggembirakan. i'm getting old.
OKAY THATS ALL.
ASALAMUALAIKUM AGAIN (: 


No comments:

Post a Comment

copyright© 2011. all right reserved by hasnizazul