Monday, February 2, 2015

mengahhhhh!

Hi, asalamulaikum semua.haih such a busy week. and i will be busy for this 2 month.why? sebab 2 bulan ni lah nak siapkan mini project, assignment, test and sewaktu dengannya. and for your information lagi sebulan lagi nak final! and guess what?tak sampai sebulan pun, tolak cuti raya cina ni seminggu. tolak tidur makan semua tolak and i have a little time to prepare myself for the exam. mengahhhh tak mengahh lah kome.ermm tapi kalau cakap pasal tahap kerajinan tu memang tak tinggi. tapi terpaksa tinggikan jugak tau. sebab kalau pikir mak ayah, hm rasa sedih sangat. sebab diorang harapkan anak diorang berjaya. don't worry mom and dad. i will make you both proud of me one fine day. Allahhurabbi. may Allah ease everything for me, my love , my friend and everybody. 
enough of that, ni ha tadi aku buka facebook. tetiba pula nampak status ni. terkejut edden hihi rasa bangga pun ada jap. thankyouso much awak :'* 
sweet kan ? hiks jangan jealous ye. okay asalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

copyright© 2011. all right reserved by hasnizazul